IG tour Arnhem

Zaterdag 22 maart ging ik samen met een aantal andere bloggers Arnhem verkennen, tijdens een, op Instagram georganiseerde, stadstour (IG tour).
We waren met een gezellig groepje van 6 dames in totaal. Waaronder ook een paar Arnhemse 'locals', die dus leuke hoogtepunten van de stad konden laten zien. Het was een gevarieerde en inspirerende dag, waar we naast mooie woonwinkels, ook verschillende conceptstores en kookwinkels bezochten. Tussendoor aten we een heerlijke lunch bij Café Caspar in het Modekwartier (aanrader!).

Niet zo lang geleden was ik ook eens naar Arnhem geweest, maar door deze Instagramtour heb ik nog meer van de stad ontdekt. Bovendien was het een leuke manier om zo andere, creatieve mensen te ontmoeten.
Ik zou Arnhem zeker aanraden voor een dagje uit. Er is genoeg te zien en er zijn heel veel mooie adresjes om te bezoeken.

Ik had mijn camera meegenomen om de dag vast te leggen. Zo kunnen jullie ook een beetje meetouren ;).

Als eerste bezochten we de 'Bakbar'. Deze winkel bevindt zich in het hart van het Modekwartier. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het bakken van authentieke taarten en koekjes. Ook kun je er terecht voor leuke DIY pakketten, waarmee je thuis eenvoudig aan de slag kunt. 
IG tourgenoten Femke (van de kookschool & sfeercatering Hééérlijk) en Jessica (van Cuub) waren helemaal weg van de leuke 'koekjesbroches' bovenin. 


Op deze foto zie een stukje van de winkel 'Sweet Sugar Hill' aan de Klarendalseweg. Zoals de naam al zegt, kun je hier goed terecht voor allerlei zoete lekkernijen. Op je foto zie je ook Nelleke van de blog www.aestheticyou.nl


Ook aan de Klarendalseweg zit het inspirerende winkeltje 'Graphicsplayground'. Dit vond ik de mooiste en meest inspirerende winkel van de tour. Hier kun je veel unieke spulletjes kopen van verschillende designers. Daarnaast is de winkel tot in de puntjes gestyled (ook nog eens in mijn favoriete kleuren). Zeker een aanrader!


Deze fleurige winkel is de winkel 'Mon fleuri', gespecialiseerd in het maken van mooie veldboeketten. Als je hier rondloopt word je gegarandeerd vrolijk. We kregen er een miniworkshop corsages maken. Een leerzame en leuke tussenstop. 


Meijer & Floor, in het centrum van Arnhem, was ook één van mijn favoriete winkels. Je kunt er terecht voor woonaccessoires, maar ook voor meubilair. De winkel heeft een mooie stijl en sfeer neergezet, die in alle ingerichte hoeken terugkomt. Ze combineren modern en klassiek op een stijlvolle manier, waar vooral de kleuren grijs, wit en houttinten naar voren komen. Neem de tijd om alle verdiepingen goed te bekijken. Ook de kamers boven en achterin zijn het beklimmen van de trap waard. 

Na deze samenvatting van de geslaagde IG tour, wil ik ook nog even benoemen dat Samira van de blog www.spraak-water.nl & Karin van de blog www.eenigwonen.nl ook gezellig mee waren. (Ik had geen foto waar ik ze direct aan kon linken, vandaar deze aparte benoeming). 


Reacties

  1. Oeee leuke adresjes! Gauw maar weer eens naar Arnhem :)
    Leuk dat het zo'n gezellig dagje was!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit! Ik ben lang niet meer in Arnhem geweest om te shoppen, maar ik moet maar weer eens gaan :)
    Thnx voor de tips en mooie foto's.
    xo Charly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat leuk! Helemaal gemist de IG tour.. en ook nog eens in Arnhem! Leuk hoor en leuk dat we even mee mochten kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toffe adresjes en geweldige foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke post! Woon zelf in Arnhem maar kende de eerste adresjes zelf nog niet! ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten